Σόλωνος 20 - Κολωνάκι

Laser Alexandrite-Diode-nd Yag

Laser αποτρίχωσης τριπλού μήκους κύματος (755nm, 808nm, 1064nm)

 Είναι ένα μοναδικό laser αποτρίχωσης που συνδυάζει τα οφέλη και των 3 μηκών κύματος 755nm, 808nm, και 1064nm, σχεδιασμένο με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές και προδιαγραφές, που το καθιστούν ένα laser με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχοντας όλες τις κατάλληλες διεθνείς πιστοποιήσεις FDA και ISO.

Ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών (Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yag lasers), είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθιστά τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο σύστημα laser αποτρίχωσης, αφού είναι το πρώτο που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία συσκευή.

Σε σύγκριση με άλλα συστήματα laser αποτρίχωσης, επιτυγχάνεται βαθύτερη απορρόφηση της ενέργειας λόγω των τριών μηκών κύματος, άρα αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διάσπαση των αναγεννητικών κυττάρων του τριχικού θύλακα..

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο laser  λόγω  του τριπλού μήκους κύματος που εκπέμπει (755nm+808nm+1064nm) δε χρειάζεται επαναληπτικό ραντεβού  χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά οι συνεδρίες είναι καθαρά  μεμονωμένες και δε χρειάζονται επαναληπτική διαδικασία σε 2 ή 3 εβδομάδες για να παγιώσουν το αποτέλεσμα.

Ποιες περιοχές μπορούμε να αποτριχώσουμε;

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:
Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φαβορίτες, φρύδια κ.α.) , χέρια, μασχάλες, full μπικίνι, πόδια (γάμπες και μηροί), γλουτοί, πλάτη (ανδρών – γυναικών), στήθος  (ανδρών – γυναικών)
γραμμή κοιλιάς κ.α.

Από ποια ηλικία μπορεί να γίνει αποτρίχωση με laser;

Δεν υπάρχει περιορισμός. Όμως προτιμούμε να έχει έρθει η περίοδος, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εμφάνιση των τριχών. Είναι πάντως γεγονός ότι στις μικρότερες ηλικίες (π.χ. στην εφηβεία) η τριχοφυΐα είναι πιο επίμονη και ίσως χρειαστούν επιπλέον συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται εξαρτάται από την περιοχή όπου εντοπίζεται η τριχοφυΐα, από την πυκνότητα των τριχών και από το εάν έχουν προηγηθεί άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.
Οι περισσότερες περιοχές χρειάζονται 6-8 συνεδρίες, όμως ο αριθμός των συνεδριών αποτρίχωσης που θα απαιτηθούν για να επιτευχθούν μακροχρόνια ριζικά αποτελέσματα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο φωτότυπος του δέρματος, η σκληρότητα των τριχών, η περιοχή του σώματος και ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών. Εκτός εάν η τριχοφυΐα έχει ορμονικά αίτια, τότε ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και θεραπευτικά.

Δεν αναπτύσσονται όλες οι τρίχες ταυτόχρονα, συνήθως διανύουν 3 διαφορετικές φάσεις: την αναγενή, την καταγενή και την τελογενή. Το laser δρα εξουδετερώνοντας τις τρίχες που βρίσκονται κυρίως στην αναγενή φάση ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της συνεδρίας επειδή όλες οι τρίχες δεν βρίσκονται τη στιγμή της συνεδρίας στο αναγενές στάδιο και έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δεν είναι δυνατόν σε μία συνεδρία να καταπολεμηθεί εξ ολοκλήρου η τριχοφυΐα, γι αυτό απαιτούνται τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. . Στις περιπτώσεις ατόμων με ορμονικά προβλήματα ο αριθμός των συνεδριών δεν είναι προβλέψιμος.

Τι γίνεται μετά την συνεδρία;

Αμέσως μετά την συνεδρία το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ήπια ερυθρότητα με ελαφρό οίδημα συνήθως για μερικές ώρες μόνο ή και λιγότερο. Περίπου 3-7 ημέρες μετά την συνεδρία μπορεί να παρατηρήσετε κάτι που να μοιάζει σαν επανέκφυση τριχών. Οι περισσότερες από αυτές τις τρίχες είναι τα κατεστραμμένα τριχικά στελέχη των τριχοθυλάκων, που έχουν ήδη εξουδετερωθεί από το laser, τα οποία θα πέσουν σε διάστημα 15-20 ημερών και δεν θα ξανά αναπτυχθούν με την ίδια συχνότητα .

Υπάρχουν περιορισμοί στις καθημερινές δραστηριότητες μου εξαιτίας της αποτρίχωσης με laser;

Μετά την συνεδρία μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

 

Τιμοκατάλογος αποτρίχωσης 

Προσφορά Laser

Full Face  25€
Άνω χείλος-πηγούνι 15€

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Body Γυναίκα

Πόδια 60€
Γάμπες 30€
Μπικίνι full 40€
Μπικίνι γραμμή  30€
Μασχάλες 25€
Χέρια 35€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 
Full Body 120€
Πόδια - Μπικίνι - Μασχάλες 100€
Μασχάλες - Full Μπικίνι 55€

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Body Ανδρας

Πόδια 70€
Πλάτη 60€
Στήθος - Κοιλιά 60€
Μασχάλες 25€
Χέρια 40€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 
Full Body 180€
Στήθος - Κοιλιά - Χέρια - Μασχάλες - Πλάτη - Αυχένας 140€
Πλάτη - Ώμοι - Αυχένας 70€
Στήθος - Κοιλιά - Μασχάλες 70€

Εκδήλωση ενδιαφέροντος